محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، با شماری از بزرگان قومی ۱۶ ولایت کشور در دفتر کاری‌اش  دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۴
moph

در این دیدار، بزرگان قومی ولایت‌های مختلف در مورد نیازها و خواست‌های صحی مناطق‌شان صحبت نموده و از رهبری وزارت صحت عامه خواستند تا برای رسانیدن خدمات صحی به مناطق دورافتاده توجه ویژه صورت گیرد، تا تمام شهروندان کشور بتوانند به‌گونه آسان به خدمات صحی دسترسی داشته باشند.

محترم وزیر صحت عامه نیز اطمینان داد که خدمات صحی باکیفیت برای مردم ارائه خواهد شد و گفت: رهبری امارت اسلامی و وزارت صحت عامه متعهد اند تا خدمات صحی معیاری و عادلانه را به تمام شهروندان کشور فراهم سازند.

محترم وزیر صحت عامه افزود که به منظور گسترش خدمات صحی، روند ساخت شفاخانه‌های عمومی در ۳۱۸ ولسوالی کشور آغاز شده است که با تکمیل آن، هزاران تن از هموطنان به خدمات صحی دسترسی آسان‌تر پیدا خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۷
Background image

اطلاعیه‌ تدارکاتی!

تمام اطلاعیه‌های تدارکاتی وزارت صحت‌عامه را می‌توانید با اسکن نمودن این QR کود مشاهده نموده و از معلومات تازه آنان آگاه شوید.

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۴
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، با شماری از بزرگان قومی ۱۶ ولایت کشور در دفتر کاری‌اش  دیدار کرد

در این دیدار، بزرگان قومی ولایت‌های مختلف در مورد نیازها و خواست‌های صحی مناطق‌شان صحبت نموده و از رهبری وزارت صحت عامه خواستند تا برای رسانیدن خدمات صحی به مناطق دورافتاده توجه ویژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۰
Background image

به ارزش ۲.۲ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه، به بانک خون حوزوی ننگرهار تجهیزات طبی ضروری و مواد لابراتواری ارسال شد

این تجهیزات و مواد در حضور شماری از مسوولان به ذخیره گاه عمومی ادویه انتقال گردید و به‌زودی به بانک خون و بخش‌های مربوطه لابراتوار توزیع خواهد شد که با استفاده از این تجهیزات و مواد،. . .

BACK TO NEWS