ورکشاپ هفت‌روزه مدیریت و اخلاق صحت‌عامه از سوی ریاست عمومی انستیتوت ملی صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۸:۱۷
moph

این ورکشاپ با اشتراک ۳۲ تن از کارمندان صحی و مدیریتی شفاخانه‌های ملی‌الشفاء، صد بستر دشت برچی و پنجاه بستر حضرت بلال برگزار گردید که هدف از برگزاری آن، ارتقای دانش، مهارت‌ها و ظرفیت‌های مدیریتی و مسلکی اشتراک‌کننده‌گان، ترویج اصول اخلاق مسلکی در ارائه خدمات صحی و تقویت کیفیت مدیریت در مراکز صحی می‌باشد.

همچنان، اشتراک‌کننده‌گان با بهره‌گیری از مباحث علمی و تجربیات ارائه‌شده، در بهبود کیفیت خدمات صحی و تقویت نظام مدیریت در مراکز صحی مربوط نقش مؤثری را ایفا خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۴:۱
Background image

ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، برنامه آموزشی یک‌ هفته‌ای روش تحقیق را برگزار کرد

ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی داکتران ترینی برنامه اکمال تخصص، یک برنامه آموزشی یک‌ هفته ‌ای روش تحقیق (Research Methodology) را در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۲:۸
Background image

د عامې روغتیا وزارت د AYSO مؤسسې سره د ۸۹۲ زره امریکایي ډالرو په ارزښت هوکړه‌لیک لاسلیک کړ

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Afghan Youth Services Organization (AYSO)  تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۸۹۲ هزار و ۲۸۵ دالر امریکایی به‌منظور ارائه خدمات ضروری مراقبت‌های صحی نجات‌بخش به افراد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۳۵
Background image

وزارت صحت‌عامه ا.ا. افغانستان استراتیژی پنج‌ساله بخش صحت را برای تقویت، اصلاح و توسعه نظام صحی کشور معرفی کرد

در این نشست، محترم مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست‌الوزراء ا.ا. افغانستان، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه، محترم معینان و رؤسای مرکزی این وزارت، داکتر عبداللطیف نظری،. . .

BACK TO NEWS