وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در نشستی از روز جهانی صحت تحت شعار (مراقبت از مادران و نوزادان، سرمایه گذاری برای آینده است) تجلیل کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۶:۱
MOPH

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمت صحی وزارت صحت‌عامه، شیخ محمد طاهر حلیم رئيس عمومی دفتر مقام، اسناد و ارتباط وزارت صحت‌عامه، نماینده گان سازمان صحی جهان، اداره یونیسف،  UNFPA و رئیسان مرکزی این وزارت اشتراک داشتند.

محترم مولوی‌عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در این نشست در مورد گسترش خدمات صحی به مناطق دوردست، توزیع عادلانه خدمات صحی، ارتقاء کیفیت با تکنالوژی مدرن، دسترسی به خدمات از طریق مراکز صحی جدید، کنترول قیمت دواها و تقویت سیستم‌های صحی عامه به اشتراک کننده گان معلومات داد.

همچنان محترم معین عرضه خدمات صحی گفت: معیارسازی سیستم خدمات صحی، ارزیابی نیازهای صحی و توجه به وضعیت صحی مهاجرین ، توجه ویژه به صحت مادران و اطفال از جمله اقداماتی است که رهبری وزارت صحت‌عامه بالای آن کارنموده و تلاش‌ها در این راستا ادامه دارد.

در ادامه این نشست همچنان محترم شیخ محمد طاهر حلیم رئيس عمومی دفترمقام، اسناد و ارتباط وزارت صحت‌عامه، در مورد اهمیت صحت از نگاه دین مبین اسلام به اشتراک کننده گان معلومات داده و از آنان خواست تا به صحت خود و خانواده های خود توجه داشته باشند.

از سوی‌هم داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه و نماینده گان ادارات یونیسف، سازمان صحی جهان، UNFPA و  در مورد روز جهانی صحت سخنرانی همه جانبه نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و تأسیسات مواد غذایی در ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت

در این برنامه از ۳۱ باب تأسیسات صحی، ۳ باب رستورانت و شیر یخ پزی در بازار کیله گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۵ باب معاینه خانه به خاطر نداشتن جواز و تخلف از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲
Background image

برگزاری نشست‌های آگاهی‌دهی عامه درباره واکسیناسیون در هفت ولایت کشور

نشست های آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسیناسیون تحت شعار « واکسین‌ها برای هر نسل مؤثر اند» از سوی آمریت های برنامه ملی معافیت کتلوی ریاست های صحت‌عامه ولایات پروان،‌ پنجشیر، جوزجان، ننگرهار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

به ارزش حدود ۱۳ هزار دالر امریکایی، وسایل مورد نیاز در شفاخانه ۵۰ بسترۀ تداوی معتادین ولایت غزنی تهیه گردید

این وسایل به هدف تقویت خدمات صحی این شفاخانه و بهبود روند تداوی بیماران، با همکاری مؤسسه صحی و انکشافی جوانان (YHDO) خریداری شده است.

BACK TO NEWS