وزارت صحت‌عامه ۴۵۰ تن مواد خوراکی تاریخ گذشته را جمع آوری و هدر نمود

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۳۰ - ۱۲:۵۳
وزارت صحت‌عامه  450  تن مواد خوراکی تاریخ گذشته را جمع آوری وهدرنمود

سه شنبه 30 حمل 1401
ریاست عمومی طب وقایوی و صحت محیطی وزارت صحت‌عامه 450 تن مواد خوراکی و نوشابه های تاریخ گذشته را از ساحات مختلف شهر کابل مخصوصا ناحیه اول و هشتم جمع آوری و هدر نمود.
داکترحبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود گفت: این مواد تاریخ گذشته وغیرمعیاری به صحت مردم مضر بوده که خوشبختانه توسط هیئت وزارت صحت‌عامه، استخبارات، شارولی کابل، اداره ملی دوا وغذا از مناطق مختلف شهر کابل جمع آوری گردیده که امروز شاهد هدر نمودن آن می باشیم.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات صحی از شرکت های وارداتی خواست تا در از وارد نمودن مواد خوراکی و اجناس بی کیفیت و تاریخ گذشته در کشور جلوگیری نمایند تا به صحت مردم مضر تمام نشود در غیر آن با ایشان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
این مواد شامل روغن، آرد، نوشابه های گاز دار،  رب، بیسکیت می باشد که دستاورد دوماه گذشته (حوت و حمل ) وزارت صحت‌عامه می باشد و این پنجمین بار است که بعد از روی کار آمدن حکومت امارت اسلامی چنین برنامه های در کابل و ولایات کشور راه اندازی شده و دستاورد های خوبی را  در پی داشته است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱
Background image

جلسه هماهنگی ماهانه ریاست تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌های معینیت غذا و ادویه برگزار شد

این نشست هماهنگی، تحت ریاست مولوی محمد موسی فایق، رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها، با حضور آمرین، مشاورین و کارمندان بخش‌های مختلف این ریاست برگزار گردید که هدف آن ارزیابی پیشرفت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

آغاز ساخت تالار آموزشی بزرگ برای ارتقای ظرفیت کارکنان صحی در ننگرهار

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، در جریان سفر‌اش به ولایت ننگرهار، سنگ تهداب یک تالار بزرگ آموزشی را در ریاست صحت عامه این ولایت گذاشت.

در مراسمی که به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۱:۱۴
Background image

امضای قرارداد ۵۰٬۹۰۰ دالری میان وزارت صحت عامه و مؤسسه AFGA برای تقویت خدمات صحی در شش ولایت

به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های بلخ، کابل، کنر، پروان، کاپیسا و لوگر، وزارت صحت عامه با مؤسسه AFGA (Afghan Family Guidance Association) قرارداد همکاری را به. . .

BACK TO NEWS