در نتیجه تلاش‌های دوامدار و هماهنگی مؤثر ریاست روابط بین‌الملل، هماهنگی و انسجام کمک‌های وزارت صحت‌عامه، ۱۲ تن از داکتران مربوط به نهاد خیریه Doctors of Rahman (DoR) وارد افغانستان شدند

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۲:۴
moph

این نهاد یادشده که در کشور انگلستان فعالیت دارد، این مأموریت طبی را بر اساس نشست‌ها و هماهنگی‌های قبلی با وزارت صحت‌عامه تنظیم نموده و این مأموریت تا تاریخ ۶ فبروری سال ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت. در این مأموریت داکتران متخصص از کشورهای امریکا، انگلستان، هند، لبنان، قطر و شماری دیگر از کشورها اشتراک دارند.

هدف این مأموریت، تقویت سکتور صحی افغانستان، گسترش خدمات تداوی تخصصی، فراهم‌سازی تجهیزات طبی و ارتقاء ظرفیت کادرهای صحی افغان می‌باشد. در این چارچوب، داکتران متخصص در بخش‌های ارتوپیدی، قلب، جراحی عمومی، انستیزی، واقعات عاجل، چشم و تداوی بیماری‌های سرطان شامل بوده و در مراکز صحی تعیین‌شده به هموطنان خدمات صحی ارائه خواهند کرد.

ریاست روابط بین‌الملل، هماهنگی و انسجام کمک‌های وزارت صحت‌عامه در بخش‌های پروسس و صدور ویزا، تصفیه گمرکی تجهیزات طبی، هماهنگی برنامه کاری در شفاخانه‌ها با ریاست عمومی طب معالجوی و فراهم‌سازی تسهیلات امنیتی و لوژستیکی، همکاری‌های لازم را با این مأموریت انجام داده است.

قابل یادآوری است که تطبیق این مأموریت گام مهمی در راستای تقویت سیستم صحی افغانستان، توسعه خدمات تخصصی تداوی، افزایش دسترسی مردم به این خدمات و گسترش همکاری‌های سازنده با نهادهای خیریه بین‌المللی محسوب می‌گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۷
Background image

تقویت توانمندی کارمندان صحی در بخش کنترول امراض ساری در کابل

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی در نقاط خط فرضی تورخم و بندر اسلام‌قلعه‌ که هدف آن آموزش، افزایش توانمندی‌های مسلکی کارمندان در بخش‌های نظارت، پیشگیری و. . .

BACK TO NEWS