داکتر حکمت الله معصومی رئيس تغذی‌عامه وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش در جریان سفری به ولایت پکتیا به خاطر ارزیابی خدمات تغذیه از یک تعداد مراکز صحی دیدار نمود

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۲:۵
MOPH

در این دیدار، که هدف آن ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه در مراکز صحی و ارائه خدمات معیاری به بیماران می‌باشد، داکتر حکمت الله معصومی رئیس تغذی‌عامه مشکلات موجود در مراکز صحی را شناسایی نمود و با مسوولان بخش صحی این ولایت شریک کرد.

همچنان، مسوولان صحی این ولایت تعهد سپردند که برای حل مشکلات موجود در بخش خدمات تغذیه یک میکانیزم منظم ایجاد کرده و به موقع به آنان رسیدگی خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۵
Background image

به ارزش سه صد هزار دالر امریکایی سیستم برق ۲۰۰ کیلوات برق آفتابی، در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نصب و در نشستی افتتاح گردید

در مراسم افتتاح این سیستم، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ‌داکترعنایت الله عنایت رییس شفاخانه وزیرمحمد اکبر خان،‌ آقای ترهان صالح مسوول دفتر برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۲۹
Background image

نظارت از وضعیت حفظ‌الصحه و مصونیت غذایی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مسئولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از شماری رستورانت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و فروشنده گان مواد غذایی کنار جاده در ولسوالی گلدره ولایت کابل نظارت به‌عمل آوردند.

در جریان این نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۳:۴۴
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AHDS قرارداد ارائه خدمات صحت مادران را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی مادران از طریق آشیانه های صحی در ولایت‌های ارزگان، نیمروز، قندهار و هلمند، با مؤسسه Afghan Health Development and Services (AHDS)  قراردادی را به. . .

BACK TO NEWS