بخش عملیات های فیستولا به سطح زون در شفاخانه تخصصی ولایت خوست به ارزش حدود ۲۰۰۰۰ دالر امریکایی، فعال شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۴:۱۵
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت راه اندازی شده بود، داکتر احمد مجاهد، رییس صحت‌عامه خوست گفت: بخش بیماری های فیستولا با همکاری مالی موسسات MSF و UNFPA ایجاد شده است  که مجهز با تمام تجهیزات طبی می‌باشد.

وی همچنان افزود، که تمام عملیات های فیستولا در این بخش با همکاری ترینر متخصصین زن و کارمندان صحی مرکز شفاخانه ملالی کابل به صورت رایگان اجرا می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۸:۵۹
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم

 فقره هشتم:

هرگاه شرکت توریدی ادویه و محصولات صحی، ادویه و محصولات صحی را طور انحصاری به دواخانه های مربوط به خود و عمده  توزیع نماید و یا آن را به چند فرد و مرجع مشخص طوری توزیع کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۵
Background image

به ارزش سه صد هزار دالر امریکایی سیستم برق ۲۰۰ کیلوات برق آفتابی، در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نصب و در نشستی افتتاح گردید

در مراسم افتتاح این سیستم، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ‌داکترعنایت الله عنایت رییس شفاخانه وزیرمحمد اکبر خان،‌ آقای ترهان صالح مسوول دفتر برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۲۹
Background image

نظارت از وضعیت حفظ‌الصحه و مصونیت غذایی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مسئولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از شماری رستورانت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و فروشنده گان مواد غذایی کنار جاده در ولسوالی گلدره ولایت کابل نظارت به‌عمل آوردند.

در جریان این نظارت. . .

BACK TO NEWS