بازدید معین عرضه خدمات صحی از محلات پیشنهادی اعمار شفاخانه عمومی در ولسوالی سپیره ولایت خوست

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۵:۱۷
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه ا.ا.ا، و هیئات همراهش در جریان سفر شان به ولایت خوست از محل‌های انتخاب شده برای ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی سپیری این ولایت دیدار نمودند.

 در این دیدار، رییسان مرکزی وزارت صحت عامه، داکتر احمد مجاهد رئیس صحت عامه خوست، ولسوال سپیری و بزرگان قومی اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی، گفت: ساکنان ولسوالی مذکور دو محل را برای ساخت شفاخانه عمومی (GH) که توسط وزارت صحت عامه اعمار می گردد انتخاب نموده اند که پس از ارزیابی تیم تخنیکی، یک محل آن انتخاب و ساخت شفاخانه در آنجا آغاز خواهد شد.

 محترم معین عرضه خدمات صحی افزود که با ساخت این شفاخانه، مشکلات صحی باشنده گان ولسوالی سپیری حل شده و سهولت های زیادی در این زمینه برای آنان ایجاد خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۸
Background image

نشست هماهنگی تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با سازمان تجارت جهانی (WTO) برگزار گردید

نشست هماهنگی پیگیری تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با مسئوولان سازمان تجارت جهانی (WTO) جهت فراهم شدن سهولت در مارکیت بین المللی برای تجارت کشور، با اشتراک نماینده گان وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۵۴
Background image

وزیر صحت‌عامه افغانستان از شفاخانه‌های فوق‌تخصصی «مکس» و «مترو» قلب در هند دیدار کرد

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌‌اش به کشور هند، همراه با کرن یادف سرپرست سفارت هند برای افغانستان، از شفاخانه و انستیتیوت فوق‌تخصصی «مکس» شفاخانه و. . .

BACK TO NEWS