داکتر کریم‌الله حلیمی، رئیس نظارت وزارت صحت عامه، به‌همراه تیم تخنیکی در جریان سفرشان به ولایت نیمروز از ریاست صحت عامه این ولایت نظارت نمودند

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۲۸
MOPH

 این نظارت با هدف ارتقاء کیفیت خدمات صحی، ارائه خدمات صحی به شهروندان به‌صورت معیاری و تضمین شفافیت در امور صورت گرفت؛ در جریان آن، داکتر کریم الله حلیمی عملکرد مسوولان را قدردانی کرد، مشکلات و کاستی‌های موجود شناسایی گردید و هدایات لازم به مسوولان مربوطه ارائه شد تا خدمات معیاری و باکیفیت به مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS