رحمت الله منصور رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ با نماینده بلند رتبه مؤسسه بین المللی ملتیسر در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۵:۲۸
MOPH

رحمت الله منصور رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ با نماینده بلند رتبه مؤسسه بین المللی ملتیسر در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار دو طرف  در مورد گسترش خدمات صحی، بهبود کیفیت خدمات و موضوعات دیگر صحبت نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲
Background image

وزارت صحت‌عامه و ICRC در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی گفتگو کردند

مفتی عبدالقـدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، با نماینده‌گان تخنیکی مؤسسه ICRC نشستی را در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی برگزار کرد.

در این نشست، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۷
Background image

پروسه آفر گشایی قرارداد بازسازی شفاخانه حوزوی میرویس ولایت قندهار برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده گان ریاست‌های تدارکات، امور اداری و هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه و شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان این پروسه اعلام نمودند که روند. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۱۳
Background image

تفاهم‌نامه سه‌ساله برای تقویت خدمات تغذیه‌ای در لوگر امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور کاهش شیوع ‌قد کوتاهی و سایر انواع سوءتغذیه در ولایت لوگر، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۳۶۸ هزار و ۸۷۰ دالر امریکایی با مؤسسه Afghan Youth Services Organization (AYSO. . .

BACK TO NEWS