وزارت صحت‌عامه برای ۶۳ تن از داکتران و نرسان شفاخانه‌های مرکز، آموزش کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۷
moph

یک برنامه آموزشی یک‌روزه کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) برای داکتران و نرسان شفاخانه‌های مرکز، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، به‌منظور تقویت مهارت‌های مسلکی و ارتقای ظرفیت کارکنان صحی برگزار شد.

در این برنامه آموزشی، ۶۳ تن از داکتران و نرسان شفاخانه‌های دولتی مرکز اشتراک نموده و آموزش‌های لازم را در زمینه کمک‌های اولیه و احیای قلبی ـ ریوی (BLS) فرا گرفتند.

این برنامه در تالار ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه برگزار شد و هدف آن تقویت مهارت‌های عملی و ارتقای ظرفیت کاری کارکنان صحی، به‌منظور ارائه خدمات صحی باکیفیت‌تر به بیماران عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۵۱
Background image

امضای تفاهم‌نامه ارائه خدمات تغذیه وقایوی در ولایت زابل

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Coordination of Humanitarian Assistance-CHA به هدف ارائه خدمات تغذیه وقایوی در ولایت زابل، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۳۴٬۸۵۰٬۸۹۵ افغانی برای مدت یک سال امضا کرد.

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۱۴
Background image

نشست نوبتی کمیته رهبری و تخنیکی برنامه صحی جهانی محو پولیو (GPEI) در تالار وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با اشتراک مشاورین مقام این وزارت و نماینده گان سازمان صحی جهان، یونسیف،‌ برنامه صحی جهانی محو پولیو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

BACK TO NEWS