۲۳ پایه دستگاه آیرکندیشن به شفاخانه حوزوی ولایت ننګرهار خریداری شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۰ - ۱۱:۵۳
MOPH

۲۳ پایه دستگاه آیرکندیشن به ارزش ۱۶ هزار دالرتوسط وزارت صحت‌عامه به همکاری مالی اداره یونیسف خریداری شده و به ریاست صحت‌عامه ولایت ننگرهار تسلیم داده شد تا این ماشین ها را در بخش مادر و طفل شفاخانه حوزوی ولایت  ز نصب نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۵۵
Background image

وزیر صحت‌عامه از شفاخانه موقت زلزله‌زده‌گان در خاص کونر دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در پایگاه نظامی ولسوالی خاص ولایت کونر، از روند ارائه خدمات صحی به بیماران آسیب‌دیده‌گان زلزله اخیر در شفاخانه موقت که تازه از طرف وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا در جریان سفرش به ولایت کنر نشست‌های مختلفی را با مسوولان چین، یونیسف و نهاد های همکار در بخش صحت برگزار کرد

این نشست ها به خاطر عرضه خدمات صحی بهتر به آسیب‌دیده‌گان زلزله برگزار شد، که در آن از مسوولان نهادهای همکار خواسته شد تا در این روزهای دشوار، خدمات صحی را به مردم آسیب‌دیده ارائه کرده و. . .

BACK TO NEWS