ورکشاپ آموزشی سه‌روزه برای ارتقاء ظرفیت کارکنان صحی جامعه در ولایت هرات برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۴ - ۸:۱۵
moph

دیپارتمنت وقایه و کنترول امراض غیرساری ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ آموزشی سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء ظرفیت ۵۰ تن از کارکنان صحی جامعه (CHW)در ولایت هرات، برگزار کرد.

این برنامه آموزشی در بخش‌های وقایه، تشخیص مقدم، راجع نمودن بیماران به مراکز صحی و شفاخانه‌ها، و مدیریت بیماران مصاب به امراض غیرساری برگزار شد.

داکتر محمد سمیع کریمی، مسئول وقایه و کنترول امراض غیرساری وزارت صحت‌عامه، در این برنامه گفت:

"کارکنان صحی جامعه نقش مهم و مؤثری در شناسایی، وقایه و کنترول امراض غیرساری در كشور ایفا می‌نمایند. با توجه به محدودیت منابع و امکانات، ما نمی‌توانیم همه کارمندان صحی را در این بخش آموزش دهیم؛ از همین‌رو، انتظار داریم تا اشتراک‌کنندگان این ورکشاپ، آموخته‌های خود را با دیگر همکاران‌شان در کلینیک‌ها و قریه‌جات شریک نمایند تا بتوانیم ظرفیت بیشتری را در سطح جامعه ایجاد نماییم."

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS