نظارت و بررسی تأسیسات صحی در هرات؛ جمع‌ آوری ادویه‌ تاریخ گذشته و مسدودسازی معاینه‌ خانه‌ های متخل

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۶:۲۰
moph

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از ۹ باب دواخانه واقع در ابتدای سرک جاده محبس، ۶ باب دواخانه واقع در ناحیه ششم (نوآباد) و یک باب تأسیسات ادویه‌جات گیاهی این ولایت نظارت نمودند.

این نظارت که از طرف تیم نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه صورت گرفت، در نتیجه آن، ۱۵ قلم ادویه‌ در ساحه جاده محبس و ۴۲ قلم ادویه‌ تاریخ گذشته در ناحیه ششم جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن، به گدام مرکزی انتقال داده شدند.

همچنان، ۳ باب معاینه‌خانه نیز به دلیل نقض از قوانین صحی مسدود گردیده و به مسوولان دواخانه‌ها و معاینه خانه‌ها هدایات لازم صحی داده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۷
Background image

نشست هماهنگی به ریاست داکتر عبدالجبار حیدر، رئیس انستیتوت ملی صحت‌عامه افغانستان، با حضور نماینده گان بیش از ۲۰ نهاد همکار ملی و بین‌المللی برگزار شد

در این نشست که نماینده ریاست روابط بین‌الملل وزارت صحت‌عامه نیز حضور داشت، مأموریت، ساختار تشکیلاتی و سه بخش اساسی کاری این انستیتوت شامل تحقیقات صحت‌عامه، آموزش و ارتقای ظرفیت نیروی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۱۰
Background image

در ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، ۳۷ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و غیرمجاز و یک تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری شد

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت ارزگان از تأسیسات صحی، فروشگاه‌های عمده و پرچون مواد غذایی و هوتل‌های ولسوالی خاص ارزگان نظارت به‌عمل آوردند که در نتیجه این نظارت، ۳۷ قلم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۸:۵۰
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره چهارم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هرگاه شرکت تورید کننده‌ٔ مواد غذایی ادویه و محصولات صحی مواد قرنطین شده در گدام های معیاری خویش را قبل از رسیدن نتایج لابراتوار کنترول کیفیت وزارت های صحت عامه و زراعت از گدام های خود. . .

BACK TO NEWS