ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه به خاطر جلوگیری از بیماری کانگو، ۲۰ هزار پوستر را در تمام نواحی شهر کابل توزیع می‌کند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۱۲
moph

ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، کمپاینی را به هدف جلوگیری از شیوع بیماری کانگو راه‌اندازی کرده  است که در چارچوب آن، ۲۰ هزار پوستر در تمام نواحی شهر کابل توزیع می‌گردد.

 این اقدام در هماهنگی با سایر بخش‌های وزارت صحت عامه و در راستای حفاظت از صحت‌ مردم روی‌دست گرفته شده است.

مسوولان این ریاست تأکید دارند که، هدف از این کمپاین، جلوگیری از انتقال ویروس کانگو، محافظت از افراد در معرض خطر و کاهش میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری خطرناک می‌باشد.

همچنان، از باشنده گان شهرکابل خواسته شده است تا با مراجعه به مراکز صحی مشخص‌شده، در این کمپاین سهم  فعال گرفته و این پوسترها را دریافت نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS