رهبری وزارت صحت عامه با رییسان صحت عامه چندین ولایت به صورت انلاین دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۶:۳۱
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی و مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه با رییسان صحت‌عامه ولایت های کاپیسا، پروان و پنجشیر به صورت آنلاین دیدار کردند.

 در این دیدار فعالیت موسسات تطبیق کننده، ارائه خدمات صحی به مناطق سفید، تحویل به موقع ادویه و ملزومات طبی مورد نیاز به مراکز صحی، توسعه خدمات صحی به مناطق روستایی، توسعه مراکز صحی و ایجاد شفاخانه‌ها به سطح ولسوالی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ضمن استماع به پیشنهادات رییسان صحت‌عامه ولایات متذکره از مسوولان آنان خواست تا کارهای خود را در این زمینه‌ها به درستی انجام داده و تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS