بخش تولید آکسیجن در شفاخانه کووید - ۱۹- ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۶ - ۱۰:۴۲
بخش تولید آکسیجن در شفاخانه کووید - ۱۹- ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

دوشنبه،۱۶ جوزا ۱۴۰۱
یک دستگاه تولید آکسیجن به هزینه نزدیک به ۱۵۰ هزار دالر امریکایی از سوی بنیاد آٰغا خان به همکاری مالی اتحادیه اروپا در شفاخانه کووید-۱۹ - ولایت تخار افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
مسوولان در این ولایت می گویند که این دستگاه ظرفیت تولید ۱۳ بالون اکسیجن خالص را در یک شبانه روز دارد و می تواند آکسیجن مورد نیاز شفاخانه کووید-۱۹- و شفاخانه ولایتی تخار را تامین کند.
همچنان  مسوولان دفتر آغا خان گفتند که به بخاطر استفاده درست و حفظ و مراقبت از این دستگاه ۴ تن از کارمندان بخش صحی را نیز آموزش می دهند تا بتوانند عرضه خدمات صحی را طوری که نیاز است ارایه نمایند.
از سوی‌هم، داکترعبدالقهار احمدی، رئیس صحت‌عامه تخار از بنیاد آغا خان و اتحادیه اروپا به خاطر فعال سازی این دستگاه قدردانی نموده افزود، پیش از این، تهیه آکسیجن یکی از چالش های جدی بیماران در این ولایت بود  که ده ها تن از بیماران به دلیل کمبود اکسیجن جان های خود را از دست دادند.
علاوه بر آن داکتر احمدی تمامی پروژه های تطبیق شده در بخش صحی از سوی بنیاد آغا خان در ولایت تخار حیاتی خوانده و بر تطبیق همچو پروژه در درازمدت در این ولایت تاکید نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه ۳۰ بستر در ولسوالی بگرامی ولایت کابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت عامه و نماینده گان ۷ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه، در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، گفتند:. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۱
Background image

برگزاری نشست مشترک در مورد دیجیتالی‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه به خاطر دیجیتال‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها و مرکز این وزارت، نشست مشترکی را با مسوولان وزارت‌های مالیه، تحصیلات عالی و. . .

BACK TO NEWS