یک مرکز صحی جامع جدید در ولایت هلمند افتتاح شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا. در جریان سفرش به ولایت هلمند، یک مرکز صحی جامع جدید را به ارزش حدود ۲۶ میلیون افغانی در ولسوالی سنگین این ولایت افتتاح کرد.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، الحاج مولوی عبدالرحمن مسلم والی هلمند، مولوی شفیع الله رییس صحت‌عامه ولایت هلمند، و باشنده گان محل اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از اعمار این مرکز صحی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند ابراز خرسندی نمود و آن را یک دست آورد بزرگ به خاطر ارائه خدمات صحی به باشنده گان ولسوالی سنگین خواند.

محترم وزیر صحت‌عامه، با اشاره به این مرکز صحی گفت: تلاش می‌کنیم تا خدمات صحی معیاری را به هر یک از شهروندان کشور ارائه نماییم و به گونه ای کار کنیم تا نیازهای صحی مردم برطرف گردد.

قابل ذکر است که وزارت صحت‌عامه، تلاش‌های خود را به خاطر گسترش سیستم صحی در مناطق مختلف کشورانجام می‌دهد و کارها جریان دارد تا یک سیستم صحی خودکفا و معیاری در آینده داشته باشیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۵:۴۶
Background image

نشست هماهنگی میان مسوولان شفاخانه های تخصصی وثالثی شهر کابل تحت رهبری محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، برگزار گردید

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، در مورد اهمیت مدیریت مؤثر صحبت نموده گفت: «اگر مدیریت به‌گونه‌ی بهتر صورت گیرد، کارها نیز با کیفیت و  با سرعت بیشتر به پیش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۵:۲۳
Background image

ریاست تنظیم وهماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه، در پنج روز فعالیت های ذیل را برای آسیب زده گان زلزله در ولایت کنر اجرا نموده است

در پی وقوع زلزله شدیدی که در برخی از ولسوالی‌ها و قریه‌جات ولایت کنر رُخ داد، ریاست تنظیم وهماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه، توانست با همکاری مستقیم شفاخانه‌ها و کلینیک‌های خصوصی. . .

BACK TO NEWS