محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با متخصصین افغان در برنامه آموزشی فوق تخصص در مرکز تهران دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۵:۵۴
MOPH

دراین دیدار، محترم وزیرصحت‌عامه، با دقت به پیشنهادات و مشکلات متخصصین افغان در برنامه فوق تخصص افغانستان، گوش فرا داد و از ایجاد سهولت و حل مشکلات به آنان نیز اطمینان داد.

محترم وزیرصحت‌عامه، به متخصصین اطمینان داد، که افغان‌ها به شما نیاز دارند و پس از ختم تحصیلات تان، فُرصت‌هایی برای خدمت در بخش دولتی برای شما فراهم خواهد شد، تا بتوانید در بخش خدمات صحی تجربیات جدید را شریک و باعث خدمات بهتر شوید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۴:۸
Background image

نشست مشترک نماینده گان وزارت صحت‌عامه و وزارت کار و امور اجتماعی برگزار گردید

این نشست از سوی ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، با حضور نماینده‌گان ریاست‌های طب وقایوی، طب معالجوی، اقتصاد و تمویل صحت این وزارت و ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش‌ به ولایت سمنگان، بخش ۵۰ بستر نسایی ولادی را در شفاخانه ولایتی افتتاح کرد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، محترم وزیر صحت‌عامه و هیئآت همراهش، ملا محمد شعیب رسالت والی سمنگان، شماری از مسوولان ادارات ولایتی و باشنده‌گان محل اشتراک داشتند.

محترم. . .

BACK TO NEWS