داکتر احمد خندان رئیس تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه، نشستی را به خاطر هماهنگی و رسیده‌گی فوری به وضعیت زلزله‌زده‌گان شرق کشور با سکتور خصوصی برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۳۴
MOPH

در این نشست بر نقش مهم نهادهای صحی خصوصی در شرایط بحرانی تأکید گردید و مسوولان شفاخانه‌های خصوصی ولایت کابل آماده‌گی کامل خود را برای همکاری اعلام کردند.

در نتیجه این نشست، تصمیمات مهمی اتخاذ شد که شامل انتقال رایگان حدود ۱۴۰۰ مجروح به شفاخانه‌های خصوصی کابل، اعزام ۴۰ دستگاه آمبولانس مجهز با پرسونل صحی به کنر و ارسال کمک‌های بشردوستانه از قبیل ادویه، وسایل صحی، البسه، کمپل و مواد غذایی به مناطق آسیب‌دیده ګان می‌باشد.

رئیس سکتور خصوصی ضمن قدردانی از همکاری شفاخانه‌های خصوصی، بر ادامه حمایت‌ها و انسجام کمک‌ها تأکید کرد و از تمام نهادهای صحی خواست تا با روحیه اسلامی و انسانی در این روند ملی سهم فعال بگیرند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه در جریان یک سال گذشته بیان شد

در چارچوب برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» و به مناسبت هفته صحت و ورزش، محترم ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ا.ا. افغانستان، در یک کنفرانس خبری، دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه را در جریان یک سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۵۲
Background image

دستاوردهای یک‌سالهٔ وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با شرکایی بین‌المللی

وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با تمویل‌کننده گان و شرکایی بین‌المللی، به‌منظور رشد سکتور صحت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری و ارائهٔ خدمات صحی به هموطنان، ۳۵۰ تفاهم‌نامه را با مؤسسات و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۲۹
Background image

مراقبت صحی مصئون برای کنترول و جلوگیری از بیماری‌های غیرساری!

بیماری‌های قلبی، شکر، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی، از جمله بیماری‌های غیرساری هستند که در بسیاری موارد به مراقبت‌های درازمدت و نظارت منظم صحی نیاز دارند.

مصئونیت افراد مبتلا به این. . .

BACK TO NEWS