به خاطر تنظیم فعالیت داکتران داخلی و خارجی، روند نظارت از مراکز صحی خصوصی کشور آغاز شده است

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۴۸
MOPH

این روند نظارتی از سوی یک کمیته باصلاحیت به رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه، به خاطر بررسی حضور و فعالیت داکتران، نرسان و سایر کارمندان صحی داخلی و خارجی در مراکز صحی خصوصی کشور آغاز گردیده است.

 هدف این نظارت، بررسی اسناد تحصیلی، جوازهای کاری و اسناد اقامت این افراد می‌باشد و در صورت بروز تخلف، اقدامات قانونی و لازم اتخاذ خواهد شد.

در چارچوب این روند که از مدتی قبل آغاز شده است، از شفاخانه‌های رایان دانش، چشم امان، تخصصی مدرن و کلینیک های حضرت فاطمه الزهرا و سراپا رائید نظارت صورت گرفت و به مسوولان مربوطه آنان در راستای ارائه خدمات تخصصی، معیاری و با کیفیت، هدایات لازم داده شد.

این روند نظارتی پس از کابل در دیگر ولایات کشور نیز به هدف تطبیق قوانین صحی ادامه خواهد یافت و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۴۷
Background image

از یک تعداد فابریکه ها، فروشگاه های موارد خوراکی و شفاخانه‌ها در ولایت های هرات، کاپیسا و بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف آمریت های نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، ۲۹ بسته مواد مجهول و بدون لیبل، ۸۶ بشکه مواد خوارکی در ولایت هرات و ۱۰۰ کلیو گرام مواد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۳۸
Background image

رییس نظارت وزارت صحت‌عامه از مراکز صحی و پروژه‌های BPHS و EPHS در هلمند بازدید کرد

داکتر کریم‌الله حلیمی، رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه، همراه با تیم تخنیکی شان در سفری به ولایت هلمند، از پروژه‌های ورتیکل BPHS و EPHS و شماری از مراکز صحی خصوصی این ولایت نظارت نمودند.

هدف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه، با مولوی عنایت‌الله شجاع والی ارزگان، در دفتر کار‌ش دیدار کرد

در این دیدار، روی گسترش خدمات صحی در ولایت ارزگان، ارائه خدمات بهتر به مردم و حل مشکلات موجود، گفتگو صورت گرفت.

در ادامه، والی ارزگان ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری وزارت صحت‌عامه،. . .

BACK TO NEWS