برای کارمندان صحی مرکز کابل و ولایت های غزنی، دایکندی و بامیان  تریننگ سه روزه را در مورد استفاده از آپلکیشن ملی (DHIS2) راه اندازی شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۳:۳۸
MOPH

آمریت سیستم اداره معلومات صحی(HMIS) ریاست عمومی نظارت و ارزیابی وزارت صحت‌عامه، برای کارمندان صحی مرکز کابل و ولایت های غزنی، دایکندی و بامیان  تریننگ سه روزه را در مورد استفاده از آپلکیشن ملی (DHIS2) راه اندازی نمود.

 

در این تریننگ که در ریاست صحت‌عامه ولایت غزنی با همکاری اداره گلوبل فند دایر شده بود، در مورد جمع آوری معلومات صحی HMIS در ولایات متذکره، با استفا و دسترسی موثر از سیستم ملی، DHIS2 به خاطر تضمین کیفیت معلومات، و مرور حسابات  در مورد بیماری ملاریا و توبرکلوز برای ۱۶ تن از کارمندان صحی معلومات داده شد.

 

همچنان در این برنامه، ترینران آمریت (HMIS) مواد درسی آماده شده خود را به صورت عملی و نظری به اشتراک کننده گان در بخش های مدیریت خوب معلومات، گزارش دهی دقیق کارکرد ها و تحلیل معلومات خود را شریک نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۵
Background image

مراسم فراغت ۴۲ تن از معتادین تداوی‌شده از برنامه آموزش‌های حرفه‌ای، در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند، برگزار شد

این افراد به مدت سه ماه در برنامه آموزش‌های حرفه‌ای شامل بودند و اکنون روند آموزشی‌شان را با موفقیت به پایان رسانیده‌اند.

که از میان آنان، ۲۲ تن در بخش ترمیم موترسایکل و ۲۰ تن دیگر در. . .

BACK TO NEWS