معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه از یک تعداد شفاخانه های ولایت بلخ دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۴۴
moph

محترم ملا بخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از یک تعداد شفاخانه های ولایت بلخ دیدار کرد.

این دیدارکه با حضورالحاج رحمت الله منصور، رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ و یک تعداد از مسوولان صحی دیگر صورت گرفت، شامل بازدید از بخش‌های مختلف شفاخانه حوزوی، جراحی سوختگی و شفاخانه تداوی بیماران سرطان در ولایت بلخ بود که از آنان نظارت صورت گرفت.

محترم معین مالی واداری، وضعیت صحی بیماران داخل بستر را جویا شد و به مشکلات آنها گوش داده و وعده سپرد که اقدامات لازم را برای تأمین ادویه و لوازم ضروری بیماران انجام دهد. وی همچنان گفت: که هدف وزارت صحت‌عامه توجه جدی به صحت مردم و ارائه بهترین خدمات به بیماران است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۵:۲۶
Background image

نظارت از مراکز صحی و تاسیسات مواد غذایی در ولایت‌های بلخ، غور و جوزجان

آمریت های نظارت و بررسی، ریاست های صحت‌عامه ولایت های بلخ، غور و جوزجان از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه خانه ها، کلینیک های تشخیصیه، تاسیسات مواد غذایی و سوپرمارکیت ها نظارت نمودند.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۵:۱۷
Background image

محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت عامه نشستی بورد بررسی تحقیقات (IRB – Institutional Review Board) را برگزار کرد

در این نشست که مشاوران معینیت، تعدادی  از رئیسان مرکزی و مسوولان ادارات مربوطه اشتراک داشتند، در مورد فعالیت‌های بورد  IRB، معرفی اعضای جدید به این بورد و بازبینی طرزالعمل قبلی بحث و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

از سکتور صحی خصوصی و شماری از کارخانه‌های بسته‌بندی نمک در ولسوالی څمکنۍ ولایت پکتیا، نظارت صورت گرفت

این نظارت توسط تیم‌های نظارتی ریاست صحت عامه ولایت پکتیا از ۱۷ باب دواخانه و ۹ کارخانه بسته‌بندی نمک صورت گرفت، که در نتیجه آن ۱۷ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت و ۱۳۰ بسته نمک بی. . .

BACK TO NEWS