محترم‌ مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با آقای استیفن رودریک، رئیس سازمان (UNDP) برای افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۶:۸
MOPH

در این دیدار، بحث‌هایی در مورد هماهنگی ساخت سیستم برق آفتابی برای مراکز صحی، چگونکی انتخاب مراکز، جلوگیری از بیماری‌های ملاریا، توبرکلوز و اچ ‌آی‌ وی و ارزیابی خدمات صحی و شفافیت در آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه، از همکاری این سازمان ابراز قدردانی نموده، همکاری و هماهنگی اداره یو ان دی پی را در ارائه خدمات صحی به مناطق دور افتاده، ساخت سیستم‌های برق آفتابی برای مناطق نیازمند و مراکز صحی و کنترول بیماری‌های ساری را ضروری دانسته و در نظر گرفتن اصول شفافیت و حسابدهی در مورد ارائه همه خدمات را مؤثر خواند.

همچنان رئیس سازمان یو ان دی پی شفافیت و حسابدهی را اولویت اصلی خود خواند و گفت: که به همکاری با سیستم صحی افغانستان ادامه خواهد داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS