وزارت صحت‌عامه یک نشست آگاهی‌دهی‌عامه را در مورد شستن دست‌ها برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۵ - ۱۴:۳۷
MOPH

در این نشست، محترم مولوی‌عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، تعدادی از رییسان مرکزی این وزارت، نماینده گان سازمان صحی جهان و کارکنان صحی اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، بر اهمیت نظافت از دیدگاه دین مبین اسلام تأکید کرد و گفت: شستن دست‌ها از بسیاری از بیماری‌ها مانند اسهال، کولرا، سینه بغل و کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.

همچنان محترم معین عرضه خدمات صحی، در مورد اقدامات وزارت صحت‌عامه در زمینه رعایت نمودن حفظ الصحه دست‌ها معلومات داده و از مسوولان مربوطه خواست تا دستورالعمل‌های وزارت صحت‌عامه را در نظر گرفته و عادت شستن دست‌ها را ترویج دهند تا از این طریق از انتقال بیماری‌ها جلوگیری گردد.

از سوی‌هم، داکتر وحدت الکوزی، رئیس عمومی طب معالجوی، سخنرانی مفصلی در مورد اهمیت شستشوی دست ها ارائه نمود و بر آماده نمودن وسایل در شفاخانه ها به خاطر شستن دست‌ها تأکید کرد، تا از انتقال بیماری‌های ساری جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS