وزارت صحت‌عامه از روز جهانی شستن دست‌ها در نشستی با شعار "دست های پاک جان ها را نجات می‌دهد"  گرامی داشت به عمل آورد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۳ - ۱۲:۴۹
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت راه اندازی شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، شماری از رییسان این وزارت، رییسان شفاخانه های مختلف مرکزی، نماینده گان سازمان صحی جهان و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، نظافت را جزء ایمان گفته و شستن دست ها با صابون را در کنترول و پیشگیری از امراض ساری ضروری خواند.

همچنان معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه نیز توجه به نظافت به خصوص شستن دست‌ها را دارای فواید اسلامی، اقتصادی و طبی فراوان دانسته  و توجه به نظافت دست‌ها را نیز ضروری می‌داند.

درادامه این نشست، داکتر احمد سیر پا څون رییس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه گفت: که دست‌ها در انتقال بیماری‌ها نقش اساسی دارند و می‌توانند بسیاری از بیماری‌های ساری، انتانی و کووید- ۱۹ را از شخص بیمار به شخص سالم منتقل کنند و نظر به این دلیل توجه به نظافت ضروری است.

وی همچنان افزود: با توجه به نظافت دست‌ها  می‌توان میزان مرگ و میر و بیماری‌ها را کاهش داد و از انتقال بیماری های ساری جلوگیری کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۱:۲۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز این ولایت صورت گرفت. در نتیجه آن، ۳۸۷ کیلوگرام ادویه و ۴۹۵ کیلوگرام مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و به خاطر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری نشست آنلاین برای بهبود خدمات صحی حجاج سال ۱۴۰۵

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان ولایتی ریاست‌های صحت‌عامه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات صحی برای حجاج سال ۱۴۰۵ برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۵
Background image

۳۳ قلم ادویه مختلف به منظور بهبود روند تداوی بیماران، به ریاست صحت عامه ولایت غزنی سپرده شد

این ادویه که قیمت مجموعی آن به (۹۶۲۵) دالر می‌رسد، از سوی دفتر ولایتی مؤسسه PU-AMI به ریاست صحت عامه غزنی تسلیم داده شد.

این ادویه در نتیجه تلاش‌های دوامدار، پیگیری و هماهنگی مؤثر. . .

BACK TO NEWS