محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان با شارژدافیر کشور هالند و مسوول سازمان همکاری‌های این کشور در قطر دیدار و گفتگو کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - ۹:۵۸
moph

در این دیدار دو طرف روی همکاری های صحی، سیستم صحی خود کفا و دراز مدت نظر به ضرورت، معلومات صحی دقیق، اولویت‌های صحی و تعامل با وزارت صحت‌عامه در مورد دیزاین پروژه های آگاهی دهی‌عامه بحث و تبادل نظر نمودند.
محترم وزیر صحت‌عامه یاد آوری نمود، که خوشبختانه اکنون افغانستان نسبت به گذشته از امنیت بسیار خوبی برخوردار بوده و امنیت آن قابل اعتماد است. پس وقت آن رسیده است تا خدمات صحی بیشتر و با کیفیتر برای نیازمندان ارایه شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS