سنگ تهداب یک باب مرکز صحی پیشرفته به ارزش سه صد و هشتاد هزار دالر امریکایی، در شهر لشکرگاه ولایت هلمند در یک مراسم خاص گذاشته شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۶:۱۵
moph

در این نشست مولوی عبدالرحمن مسلم کندوزی والی هلمند، داکتر سید احمد سعید رئیس صحت‌عامه، مسوولان نهادهای مختلف و بزرگان محل اشتراک داشتند.

 داکتر سید احمد سعید رییس صحت‌عامه ولایت هلمند، ساخت این مرکز صحی را برای رفع مشکلات صحی مردم هلمند به ویژه مردم لشکرگاه و اطراف آن ضروری دانست.

وی همچنان اضافه نمود، این مرکز صحی پیشرفته با همکاری مالی سازمان بین المللی مهاجرت با ۲۴ اتاق و سایر امکانات لازم در حال ساخت است که در مدت یازده ماه تکمیل خواهند شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS