دیدار وزیر صحت‌عامه با معاون وزارت صحت ایران و رئیس اداره غذا و ادویه

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۹:۵۰
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در نشستی با محترم مهدی پیر صالحی معاون وزارت صحت کشور ایران و رئیس اداره غذا و ادویه، محترم علی رضا بیکدلی سفیر کشور ایران برای افغانستان در دفتر کارش دیدار کرد  

در این دیدار که محترم مولوی حمدالله زاهد معین  غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، نیز حضور داشت، محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، توسعه همکاری‌ها میان افغانستان و ایران در بخش صحت را به‌ویژه در عرصه ادویه، تجهیزات طبی و وسایل تشخیصیه ضروری و سودمند دانست. او اظهار داشت که با ایران در زمینه واردات و تولید ادویه، معیاری‌سازی طبابت سنتی، استفاده از لابراتوارهای ایران به‌عنوان مرجع ثالث برای بررسی دقیق نمونه های ادویه و  ظرفیت‌سازی، قراردادهای جدید امضا خواهد شد.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه، در ادامه صحبت‌هایش، هدایات لازم را در مورد کیفیت و قیمت ادویه نیز مطرح کرد. محترم پیر صالحی معاون وزارت صحت ایران، در سخنانش گفت: که ایران آماده است همکاری‌های همه‌جانبه با افغانستان را در بخش صحت و ادویه گسترش دهد و هدف سفرش را تقویت و توسعه روابط صحی میان دو کشور عنوان کرد. او افزود: «ادویه جاتی که به افغانستان صادر می‌شود، همان ادویه‌جاتی خواهد بود که در داخل ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد و صرفاً جنبه صادراتی نخواهد داشت

از سوی هم، محترم معاون وزارت صحت گفت، که امروز نیز نزدیک به چهل شرکت ایرانی در یک نمایشگاه در کابل حضور دارند، که این امر نشان‌دهنده تقویت روابط در این بخش است. معاون صحت عامه ایران افزود که، ایران آماده است تلاش‌های خود را برای افزایش تولید و صادرات ادویه و تجهیزات طبی به افغانستان گسترش دهد.

در جریان این نشست، محترم مولوی حمدالله زاهد معین  غذا و ادویه کشور گفت، که در این اواخر تولیدات داخلی افزایش یافته و بر اساس روابط با کشورهای دیگر، تسهیلات زیادی در بخش ادویه ایجاد شده است. او افزود که به‌زودی شاهد دستاوردهای بیشتر و گسترش روابط خواهیم بود که به‌وسیله آن نیازهای مردم با ادویه باکیفیت تأمین خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS