داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک نمود

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۲ - ۱۶:۲۹
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک نمود

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را که اخیر به کشور ایران رفته بود طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک کرد.

سرپرست وزارت صحت عامه، هدف از این سفر اش را اشتراک در نشست (جی 5) گروه 5 حوزه سلامت و جلب همکاری‌های کشور ایران در بخش صحت در افغانستان عنوان کرد. 
 
داکتر قلندر عباد گفت که در نشست "جی 5" روی همکاری های مشترک کشورهای شامل این گروه در پیوند به چگونه‌گی جلوگیری امراض ساری و مبارزه با ویروس کرونا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و اعضای این گروه تعهد نمودند که در این راستا همکاری می‌کنند.

سرپرست وزارت صحت عامه تاکید کرد که در این نشست در بخش مبارزه با ویروس پولیو در افغانستان از سوی اعضای این گروه تعهد صورت گرفت.

افغانستان، ایران، پاکستان، عراق و سازمان صحی جهان اعضای گروه "جی 5" هستند و این نشست از سوی سازمان صحی جهان در کشور ایران برگزار شده بود.

هم‌چنان سرپرست وزارت صحت عامه، افزود که در این سفر با مقامات صحی کشور ایران در رابطه به همکاری های این کشور در بخش تقویت صحت به ویژه تکمیل کار ساختمانی دو شفاخانه که از سوی این کشور در ولایت های بامیان و کابل اعمار میگردد، ایجاد بخش های بایو میدیکل، جراحی قلب، رادیو تراپی، جلب سرمایه گذاری در بخش سکتور خصوصی، تسهیل روند اخذ ویزه برای مریضان صحبت نمودیم.

سرپرست وزارت صحت عامه، ارتقای ظرفیت کارکنان صحی را یک امر ضروری خوانده اضافه نمود  از مراکز آموزشی طبی کشور ایران دیدن نموده، و مسوولان صحی این کشور تعهد کردند که داکتران افغان را در راستای جذب آنان در بخش های تخصص، فوق تخصص و دیگر برنامه های آموزشی همکاری می‌کنند.

او هم‌چنان گفت که در ادامه این سفر، از مراکز صحی کشور ایران همراه با یک تیم تخنیکی به منظور استفاده از ساختارهای صحی این کشور و تقویت سیستم صحی افغانستان دیدن نمودیم.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۱:۲۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز این ولایت صورت گرفت. در نتیجه آن، ۳۸۷ کیلوگرام ادویه و ۴۹۵ کیلوگرام مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و به خاطر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری نشست آنلاین برای بهبود خدمات صحی حجاج سال ۱۴۰۵

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان ولایتی ریاست‌های صحت‌عامه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات صحی برای حجاج سال ۱۴۰۵ برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۵
Background image

۳۳ قلم ادویه مختلف به منظور بهبود روند تداوی بیماران، به ریاست صحت عامه ولایت غزنی سپرده شد

این ادویه که قیمت مجموعی آن به (۹۶۲۵) دالر می‌رسد، از سوی دفتر ولایتی مؤسسه PU-AMI به ریاست صحت عامه غزنی تسلیم داده شد.

این ادویه در نتیجه تلاش‌های دوامدار، پیگیری و هماهنگی مؤثر. . .

BACK TO NEWS