داکتر عنایت‌ الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، همراه با یک هیأت تخنیکی در جریان سفرشان به ولایت بامیان، با داکتر جواد حکیمی رئیس صحت عامه این ولایت، دیدار نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۳:۵۷
moph

در این دیدار، رئیس صحت‌عامه بامیان ضمن خوش‌آمدید به هیأت اعزامی وزارت، معلوماتی را در مورد وضعیت صحی این ولایت، دستاوردها و پیشرفت‌های اخیر، چالش‌های موجود و پلان‌های آینده را با آنان شریک ساخت و از حمایت دوامدار وزارت صحت‌عامه ابراز خرسندی نمود.

همچنان، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، هدف سفرش را به این ولایت تشریح نمود و از عملکرد ریاست صحت‌عامه ولایت بامیان در بخش بهبود وضعیت صحی ابراز قدردانی کرد.

علاوه بر آن در این دیدار، در مورد وضعیت تطبیق برنامه‌های ملی صحی در مراکز صحی، کیفیت خدمات صحی ارائه‌شده، تجهیزات طبی و وضعیت کارمندان صحی نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.

از سوی‌هم، با حضور مسوولان مؤسسه تطبیق‌کننده، از تمام بخش‌های مرکز صحی جامع شهیدان مربوط مرکز بامیان دیدار صورت گرفت، گزارش‌های ثبت بیماران، روند ارائه خدمات، تجهیزات طبی و نحوه برخورد کارمندان صحی با بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت و به خاطر بهبود بیشتر خدمات، تعدادی از پیشنهادها با مسوولان آن مرکز نیز شریک ساخته شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS