داکترعنایت الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه همراه با یک تیم تخنیکی از شفاخانه تخصصی و ملی رابعه بلخی نظارت نمودند

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۳:۳۱
MOPH

این نظارت که به هدف نظارت کامل از شفاخانه های دولتی و خصوصی در سراسر کشور، عرضه خدمات صحی برای شهروندان و شفافیت در کارها می‌باشد، در جریان آن داکترعنایت الله عنایت و تیم تخنیکی همراه اش از تمام بخش های مختلف شفاخانه تخصصی و ملی رابعه بلخی نظارت نمودند، احوال بیماران را جویا شده و به خاطر ارائه خدمات صحی بهتر ، هدایات لازم را به کارمندان صحی سپردند.

همچنان، داکترعنایت‌الله عنایت مشکلات موجود در آن شفاخانه را با مسوولان مربوطه شریک ساخته تا این مشکلات رفع شده و به مشکلات بیماران به‌موقع رسیده گی شود.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS