برگزاری برنامه آموزشی دو روزه مراقبت از نوزادان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی برای کارکنان مراکز صحی ولایت پنجشیر

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۷
moph

یک برنامه آموزشی دو روزه مراقبت از نوزادانی که دارای بیماری‌های مادرزادی (Congenital Anomalies) می باشند برای ۳۶ تن از کارمندان مراکز صحی ولایت پنجشیر برگزار شد.

این برنامه به هدف ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و بهبود کیفیت خدمات تداوی، از سوی ریاست صحت‌عامه پنجشیر با همکاری مؤسسه تطبیق‌کننده MOVE راه‌اندازی شد که در جریان آن، اشتراک‌کننده‌گان آموزش‌های لازم را در زمینه تشخیص، مراقبت و مدیریت ناهنجاری‌های مادرزادی در نوزادان را فرا گرفتند.

مسوولان ریاست صحت‌عامه پنجشیر بر اهمیت ارتقاء ظرفیت کارکنان صحی در ارائه خدمات صحی معیاری تأکید نموده و برگزاری چنین برنامه‌های آموزشی را در بهبود کیفیت خدمات صحی و صحت نوزادان مؤثر دانستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۴۰
Background image

یک ورکشاپ آموزشی هفت‌روزه به‌منظورارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، از سوی ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض برگزار گردید

در این برنامه آموزشی، ۹۰ تن از کارمندان صحی ولایات لوگر و میدان‌وردک اشتراک داشتند. در این ورکشاپ، موضوعاتی از جمله وقایه و کنترول امراض غیرساری، تشخیص مقدم، تداوی، ریفر بیماران به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۳۵
Background image

امضای قرارداد بیش از ۲۳ هزار دالری برای تقویت ظرفیت مدیریت بیماری شکر در شفاخانه حوزوی هرات

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت ظرفیت بخش کنترول و مدیریت بیماری شکر (دیابت) در شفاخانه حوزوی ولایت هرات، با مؤسسه Welfare Organization for Poverty Reduction and Advocacy (WOPRA) قرارداد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۱۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

اشخاصی که وسایل حمل و نقل دارند و جواز نامه مربوط را نداشته باشند، به هیچ صورت نمی توانند، مواد. . .

BACK TO NEWS