از روز جهانی صحت روانی در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۹ - ۹:۲۵
از روز جهانی صحت روانی در نشستی گرامی داشت به عمل آمد

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز جهانی صحت روانی با شعار "صحت روانی یک حق جهانی بشر است " گرامی داشت به عمل آورد.

مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه جنگ، مهاجرت، خشونت، شرایط اقلیمی، فقر و عوامل مختلف دیگر را از علت های مهم صحت روانی در نزد افراد دانسته و تاکید نمود که  رهبری امارت اسلامی و وزارت صحت‌عامه در تلاش است تا این حالت را در کشور تحت کنترول داشته باشند.

  همچنان معین عرضه خدمات صحی گفت: ارایه خدمات صحت روانی و مشوره دهی در مراکز صحی به نیازمندان، بلندبردن کیفیت عرضه خدمات صحی، ارتقای ظرفیت کارمندان صحی، دسترسی همه به خدمات صحی روانی در کشور، ایجاد مراکز بیشتر خدمات صحت روانی از جمله اولویت های کاری وزارت صحت‌عامه می‌باشد که تلاش ها در این راستا جریان دارد.

علاوه بر آن مولوی آخندزاده گفت: نظر به آمار سازمان صحی جهان حدود یک بیلیون تن در جهان از مشکلات صحت روانی رنج می‌برند و از هر چهار تن یک تن از آنان از عوامل مختلف صحت روانی رنج برده که این رقم در افغانستان از هر دو تن یک تن از آنها دچار اختلالات شدید صحت روانی می‌باشد.

از سوی‌هم داکتر وحید افغان آمر صحت روانی، داکتر علی رضا نوروزی نماینده سازمان صحی جهان، داکتر زلمی شینواری متخصص صحت روان و مولوی محمد قاسم حقانی رییس ارشاد و دعوت وزارت صحت‌عامه در مورد گرامی داشت از روز جهانی صحت روانی صحبت نموده و به اشتراک کننده گان معلومات ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS