داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده‌ گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود

akbari_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۴:۱۲
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده‌ گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با نماینده‌گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود و روی اکمالات ادویه در شفاخانه‌ها، تمدید قراردادها و بهبود عرضه خدمات صحی خدمات صحی بحث و تبادل نظر نمود.

سرپرست وزارت صحت عامه بر بهبود عرضه خدمات صحی تاکید نموده و از تمام نماینده‌گان موسسات خواست تا برای بهبود عرضه خدمات صحی در کشور صادقانه تلاش نمایند.

هچنان نماینده‌گان موسسات کارکردها و چالش‌های شان را با رهبری وزارت صحت عامه شریک نموده و خواهان همکاری رهبری وزارت صحت عامه در زمینه گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS