داكتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه وارد ایمرجنسی و پی سی آر شفاخانه انتانی را افتتاح نمودند

akbari_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۲۶ - ۳:۴۸
مراسم افتتاحیه وارد ایمرجنسی و پی سی آر شفاخانه انتانی

داكتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز  وارد ايمرجنسي و لابراتوار پي سي آر شفاخانه انتاني را افتتاح نمود.

سرپرست وزارت صحت عامه، افتتاح اين بخش‌ها را يك گام نيك در راستاي تشخيص و تداوي امراض ساري عنوان كرده گفت كه براي مبارزه با امراض ساري در اين شفاخانه ما به امكانات و دستگاه هاي تشخصيه بيشتر ضرورت داريم.

داكتر قلندر عباد با اشاره بر كنترل ويروس كرونا در كشور گفت که ما بسيار موفقانه اين ويروس را مديريت كرديم و تا اکنون نزدیک به دوازده ملیون تن در برابر اين ويروس کرونا واكسين شده است که تطبیق واکسین کرونا بالای دوازده ملیون تن یکی از اهداف سازمان صحی جهان در افغانستان می‌باشد.

سرپرست وزارت صحت عامه، از داكتران اين شفاخانه حمايت نموده و در راستاي فراهم سازي زمينه آموزش براي ارتقاي ظرفيت آنان در بيرون از كشور وعده همكاري داد.

 لابراتوار پي سي آر و بخش ايمرجنسي اين شفاخانه مجهز با وسايل مورد نياز در همكاري سازمان صحي جهان ايجاد گرديده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS