به ارزش ۶ میلیون افغانی، پنج مرکز صحی در ولایت زابل ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۱۱
MOPH

این مراکز صحی در مناطق دوردست پنج ولسوالی ولایت زابل، به‌منظور گسترش خدمات صحی و تسهیل دسترسی مردم به این خدمات ایجاد شده‌اند تا نیازمندی‌های اولیه صحی مردم برآورده شده و مشکلات آنان در مناطق‌شان حل گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۵:۴۶
Background image

یک برنامهٔ آموزشی در مورد تشریح فورم گزارش‌دهی ادویه در ۱۲ ولایت کشور آغاز شد

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، در برنامهٔ آموزشی سه‌روزهٔ تشریح فورم ویژهٔ گزارش‌دهی ادویه، بر صحت و شفافیت معلومات صحی و ارتقای کیفیت خدمات صحی تأکید. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۵:۳۱
Background image

وزارت صحت عامه ا.ا. افغانستان به مناسبت آغاز دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صحت افغانستان، کنفرانس خبری برگزار کرد

این نمایشگاه قرار است از تاریخ ۲۰ عقرب سال جاری آغاز شده و تا ۲۴ همین ماه ادامه یابد. در کنفرانس خبری مربوط به این نمایشگاه، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۵:۲۴
Background image

برنامه آموزشی تشخیص و رسیدگی به سوءتغذیه و رشد همه‌جانبه اطفال با اشتراک ۱۷۸ کارمند صحی در غور پایان یافت

یک برنامه آموزشی تحت عنوان آموزش کارکنان صحی در زمینهٔ تشخیص و رسیده گی به لاغری ناشی از سوءتغذیه و حمایت از رُشد و انکشاف همه‌جانبهٔ اطفال «Wasting  و ECD» با اشتراک ۱۷۸ تن در ولایت. . .

BACK TO NEWS