وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا به خاطر ساخت یک شفاخانه تخصصی ۴۰۰ بستر در ولایت قندهار برای زنان، اطفال و بیماری های داخله، تفاهم نامه ای را با قطر الخیریه به امضا رسانید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۶:۳۵
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، رئیسان مرکزی این وزارت، داکتر مردف علی القاشوطی شارژ دافیر کشور قطر برای افغانستان، داکتر منعم شاه رئيس قطر الخیریه و نماینده گان رسانه ها اشتراک داشتند.

در این نشست، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه گفت: « ما امروز شاهد امضای تفاهم نامه‌ای ساخت یک شفاخانه تخصصی ۴۰۰ بستر که به کمک مالی کشور قطر (پروژه انکشافی قطر)، قطر الخیریه در ولایت قندهار ساخته می شود هستیم، که با ایجاد این شفاخانه، مردم ولایت قندهار و ولایات جنوبی به خدمات تخصصی مادر، اطفال و دسترسی آسان به خدمات صحی داخله خواهند داشت. »

در ادامه محترم وزیر صحت‌عامه، از کشور قطر و قطرالخیریه، به خاطر کمک به این پروژه عام‌المنفعه ابراز قدردانی نموده افزود، باور دارم که با ایجاد این شفاخانه، شمار زیادی از مادران و اطفال به خدمات صحی با کیفیت دسترسی پیدا خواهند کرد.

همچنان در این نشست، داکتر مردف علی القاشوطی شارژ دافیر کشور قطر برای افغانستان گفت: « جای خوشحالی است که با ساخت این پروژه، مرگ و میر مادران و اطفال کاهش خواهد یافت و این پروژه از طرف وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا با حمایت مالی کشور قطر اجرا خواهند شد. »

علاوه بر آن آقای القاشوطی، برهمکاری‌ میان دو کشور و اهمیت این پروژه در بهبود وضعیت صحی مادران و اطفال تأکید نموده افزود، ‌خدمات صحی این شفاخانه نه تنها به ولایت قندهار، بلکه به ولایات جنوبی کشور نیز عرضه خواهد شد و مردم این ولایات به خدمات صحی با کیفیت دسترسی خواهند داشت

 از سوی‌هم داکتر منعم شاه رئيس بنیاد خیریه قطر گفت: « امروز ما اینجا گرد هم آمده‌ایم، تا با امضای تفاهم نامه ای یک شفاخانه ای را که توسط بنیاد قطر در افغانستان تمویل می‌شود برگزار نماییم؛ این یک فصل جدید در تعهد ما به صحت و رفاه مادران واطفال می‌باشد و این پروژه فقط یک کار ساختمانی نیست، بلکه یک تعهد واقعی است. »

قابل یاد آوری است، که کار ساخت این شفاخانه در مدت دونیم سال تکمیل خواهند شد و علاوه بر بخش های ذکر شده  در بخش های نسایی ولادی، لابرتوار، اجرای عملیات ها و اطفال و بخش های مهم وضروری دیگر ارایه خدمات صحی خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS