دیدار سرپرست وزارت صحت عامه از پوهنتون و شفاخانه آغا خان

Panah_moph
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۱ - ۱۰:۵۵
دیدار سرپرست وزارت صحت عامه از پوهنتون و شفاخانه آغا خان

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه و هیئت همراه شان از پوهنتون و شفاخانه آغاخان دیده نموده و با مسوولان این پوهنتون دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، روی همکاری های مشترک پوهنتون وشفاخانه آغاخان در راستای ارتقای ظرفیت کارمندان صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مسوولان پوهنتون آغاخان بر همکاری مشترک شان با وزارت صحت عامه تاکید نموده گفتند که آنان آماده است تا زمینه آموزش را برای ارتقای ظرفیت کارمندان صحی افغان فراهم نمایند.

قابل یادآوری است که پوهنتون آغاخان از حضور سرپرست وزارت صحت عامه و هیئت همراه شان در این پوهنتون به گرمی استقبال نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS