از یک تعداد دواخانه‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت های هرات و لغمان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۴:۵۶
moph

این نظارت توسط مسوولان آمریت های نظارت و بازرسی این ولایات صورت گرفت که در نتیجه آن ۱۰ قلم ادویه تاریخ گذشته از یک  تعداد دواخانه‌ها در شهر مهترلام و ساحه جاده علیشنگ ولایت لغمان، و ۵ قلم انواع  مختلف مواد غذایی در نواحی اول و پنجم ولایت هرات، ۱۲ کارتن مواد غذایی و ۱۷ بسته ادویه تاریخ گذشته در ولسوالی ادرسکن و همچنان ۲ قلم مواد تاریخ گذشته که بیشتر از ۸۱ بشکه می‌شد، از یک کارخانه تولید نوشابه‌های غیرالکلی در شهرک صنعتی ولایت هرات جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

همچنان در این نظارت، هدایات لازم به مسوولان مربوطه برای جلوگیری از فروش ادویه های بی‌کیفیت، بهبود خدمات و رعایت قانون نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۴
Background image

۱۲۶ قلم وسایل طبی به ۴۷ مرکز صحی در ولایت کاپیسا توزیع شد

مؤسسه «توانمندسازی و انکشاف جامعه (OCED)» ۱۲۶ قلم وسایل طبی را به ارزش بیش از ۲۵۰ هزار دالر آمریکایی به ۴۷ مرکز صحی در ولایت کاپیسا توزیع کرد.

 مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت می. . .

BACK TO NEWS