از عمده فروشی های مواد خوراکی و سکتور خصوصی صحی در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۱۸
moph

در این نظارت که توسط تیم بازرسی ریاست صحت‌عامه هرات در ناحیه نهم، ولسوالی چشت شریف و ولسوالی اوبه صورت گرفت در نتیجه ۱۳ قلم مواد غذایی تاریخ گذشته در ناحیه نهم و ۲۰ قلم ادویه تاریخ گذشته و غیرمجاز از شماری از دواخانه های ولسوالی چشت شریف و اوبه جمع آوری و به خاطر از بین بردن به محل مربوطه انتقال داده شد.

همچنان از طریق تیم نظارت، دستورالعمل های صحی لازم به مسوولان و کارکنان فروشگاه ها و دواخانه ها نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۴۰
Background image

تیم مبارزه با مواد مخدر شفاخانه ۴۵۰ بستر ترک اعتیاد جنگلک، برای شاگردان لیسه خواجه بغرا نمبر ۲ جلسه آگاهی‌دهی برگزار نمود

هدف اساسی این جلسه، بلندبردن سطح آگاهی شاگردان بود تا آنان از خطرات و پیامدهای ناگوار مواد مخدر آگاه شوند و برای جلوگیری از گسترش این پدیدهٔ زیان‌بار، راه‌های مؤثر را جستجو کنند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۳۶
Background image

امضای قرارداد همکاری با مؤسسه ORCD به ارزش بیش از ۱۰۳ هزار دالر برای ارائه خدمات صحی در بغلان و کندهار

وزارت صحت عامه به‌منظور کاهش میزان مرگ‌ومیر مادران و اطفال و ارائه خدمات صحی روانی در مناطق تحت پوشش در ولایت‌های بغلان و کندهار، با مؤسسه Organization for Research and Community. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۶
Background image

کار ساخت شفاخانه ولایتی ۲۰۰ بستر کنر با سرعت جریان دارد

کار ساخت شفاخانه ولایتی کنر مطابق پلان تعیین‌شده با سرعت جریان دارد که با تکمیل آن، محیط کاری شفاخانه بهبود یافته و سهولت‌های ارائه خدمات برای بیماران افزایش خواهد یافت.

کار ساخت این. . .

BACK TO NEWS