رییس اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ولایتی تخار دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۲۱:۲۸
MOPH

داکتر محمد حیدر عمر رییس اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه و هیأت همراه اش در سفری به ولایت های شمال و شمال شرق از شفاخانه ولایتی تخار دیدار کرد.

 در این دیدار که هدف آن تطبیق کریکولم درسی برنامه تخصص در شفاخانه‌ها و شنیدن مشکلات و پیشنهادات ترینرمتخصصین از نزدیک در بخش تخصص بود، به همین منظور داکتر محمد حیدر عمر و هیأت نظارتی همراه شان از بخش های مختلف شفاخانه ولایتی تخار بازدید نمودند.

همچنان رییس اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، با ترینر متخصصین و داکتران ترینی بخش‌های مختلف این شفاخانه دیدار نموده، مشکلات و پیشنهادات آنان در این زمینه را استماع و در قسمت تطبیق کریکولم ویژه برنامه اکمال به آنان هدایات  لازم داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS