بازدید معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ولایتی کندز

Panah_moph
جمعه ۱۴۰۰/۱۱/۲۹ - ۱۵:۱۶
بازدید معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ولایتی کندز

پنجشنبه ۲۸ دلو ۱۴۰۰

داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه شان در ادامه سفرش به ولایت کندز از شفاخانه ولایتی این ولایت بازدید به عمل آورد.

در این دیدار معین پالیسی وپلان وضعیت ارایه عرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نموده و به مسوولان صحی هدایت داد تا درقسمت رسیدگی به وضعیت صحی نیاز مندان توجه بیشتری نمایند.

از سوی هم کارمندان صحی این شفاخانه چالش ها و پیشنهادات خود را بارهبری وزارت صحت‌عامه در جریان گذاشته و خواهان حل آنان از سوی رهبری این وزارت گردیدند که به خاطر حل آن هدایات لازم داده شد.

علاوه برآن داکترغیاثی با نمایند ه گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی ولایت کندز بازدید نموده و در مورد بهبود عرضه خدمات صحی و راه اندازی کمپاین واکسین میزلس در این ولایت با آنان صحبت نمود.

همچنان معین پالیسی وپلان از نماینده گان و مسوولان صحی ولایت کندز خواست تا هر چه زودتر این کمپاین را راه اندازی نمایند تا از گسترش بیشتر بیماری سرخکان در این ولایت جلوگیری گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۳:۳۳
Background image

نشست نوزدهم بورد رهبری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه و با حضور معینان و رئیسان مرکزی این وزارت برگزار گردید.

در این نشست، موضوعاتی ذیل از جمله، توجه بیشتر به مسئولیت‌ها، حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۳۳
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه های عمومی در ولسوالی دندغوری ولایت بغلان و ولسوالی شینواری ولایت پروان برگزار شد

این پروسه با حضور محترم محمد یونس غالب رییس تدارکات وزارت صحت‌عامه، مسوولان پروسه آفر گشایی و نماینده گان ۱۱ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

محترم محمد یونس غالب رییس تدارکات وزارت صحت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۱:۲۷
Background image

کمپاین ۷ روزه واکسین پولیو در ولایت های لغمان، نورستان و کنر آغاز شد

این کمپاین با حضور داکتر عبدالقدوس بریالی، رئیس مرکز عملیاتی اضطراری ملی محو پولیو وزارت صحت‌عامه و تعدادی از مسوولان آغاز گردید. با تطبیق این کمپاین، اطفال زیر پنج سال در این ولایت‌ها. . .

BACK TO NEWS