فعالیتهای گسترده ریاست جوازدهی و ثبت مواد غذایی در ماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست جوازدهی، ثبت و راهیابی مواد غذایی معینیت غذا و ادویه وزارت صحتعامه، درماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش، فعالیتهای متعدد تخنیکی و اجرایی را در بخش تنظیم، ثبت، جوازدهی و راهیابی مواد غذایی انجام داده است.
در این مدت، ۶۵ قلم مواد غذایی جهت آزمایش به لابراتوار کنترول کیفیت و ۵ قلم دیگر برای آزمایشهای مایکروبیولوژی به پوهنځی فارمسی ارسال گردید. همچنان، پس از تأیید نتایج آزمایش، برای ۶۹ قلم آب و مواد غذایی و برای ۲۷ قلم شیرینی اطفال نیز اجازه خروج داده شد.
همچنان، ۱۸ قلم مواد غذایی به دلیل نواقص اسناد، بستهبندی و لیبل غیرمعیاری یا نتایج منفی لابراتواری مسترد گردید. در بخش جوازدهی و صادرات نیز ۳ جواز فعالیت برای شرکتهای تولیدی مواد غذایی و ۱۴ تصدیقنامه صحی صادراتی (Export Health Certificate) صادر شد.
علاوه بر آن در بخش تنظیم اسناد تخنیکی، روند انکشاف قانون و مقرره مصوونیت غذایی ادامه یافته و شماری از طرزالعملها و رهنمودهای مربوط به ثبت محصولات، جوازدهی کارخانهها، راهیابی مواد غذایی، حفظ الصحه، احکام تأدیبی و چکلیستهای نظارتی نیز نهایی گردیده است.
