۳۰ تن در یک نشستی از پروگرام انستیزی انستیتیوت علوم صحی پوهاند سید الف شاه غضنفر فارغ شدند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۶:۱۷
MOPH

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، داکتر محمد قاسم عادل رئیس انستیتیوت علوم صحی پوهاند غضنفر، داکتر شیرعلی شاکر رئیس شفاخانه وزیر محمد اکبرخان، استادان این انستیتیوت و شماری از مسوولان مربوطه اشتراک داشتند.

در این نشست، داکتر محمد قاسم عادل رئیس انستیتیوت علوم صحی پوهاند غضنفر نخست فراغت این افراد را تبریک گفته و از آنان خواست تا اخلاق طبابت را در عمل پیاده نموده و وظایف خویش را با اخلاص، امانت‌داری و احساس مسئولیت به‌گونه درست اجرا نمایند.

همچنان، داکترعبدالستار جبارزی معاون علمی این انستیتوت، ضمن تبریکی به فارغ التحصیلان رشته انستیزی نیز از فامیل‌ها، استادان و رهبری وزارت صحت‌عامه ابراز قدردانی نمود و خطاب به آنان نموده گفت: « آرزو دارم موفق شوید و به‌عنوان افراد متعهد مصدر خدمت در جامعه قرار بگیرید

در پایان این نشست، تصدیق‌نامه‌های فراغت از سوی مسوولان و استادان به فارغان دور نوزدهم پروگرام انستیزی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۶
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره چهاردهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت‌های وارداتی مکلف اند که بعد از رسیدن مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، تمام اسناد اصلی مربوط را به گمرکات، وزارت‌های صحت عامه و زراعت بسپارند و موضوع تکمیل طی مراحل اسناد را با. . .

BACK TO NEWS