یک برنامه آموزشی تحت عنوانIPC  برای ۳۰ تن برگزار گردید

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱ - ۱۴:۱۲
MOPH

ریاست ارتقاء ظرفیت وزارت صحت‌عامه، یک برنامه آموزشی چهار روزه را تحت عنوان IPC (جلوگیری و کنترول امراض) برای 30 تن از کارمندان شفاخانه های تداوی اطفال اتاترک و ملالی در مرکز کابل برگزار کرد.

 این برنامه آموزشی با همکاری سازمان صحی جهان در تالار شفاخانه صحت طفل اندراگاندی راه اندازی شد که برای اشتراک کننده گان آموزش به شکل عملی و نظری توسط استادان مجرب داده شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS