چندین عراده موترسایکل‌ به ارزش ۱.۱۵ میلیون افغانی به واکسیناتوران در ولایت فراه تحویل داده شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۱:۵۳
moph

ریاست صحت‌عامه ولایت فراه، با حمایت مالی اداره یونیسف و همکاری موسسه "جک" به یک تعداد از واکسیناتوران، موترسایکل‌ها و تصدیق نامه‌های را به ارزش یک میلیون و ۱۵۰ هزار افغانی توزیع کرد.

این مراسم که در ختم  یک سیمینار آموزشی ۲۱ روزه بود، با اشتراک مولوی غوث الدین "رهبر" والی فراه و همچنان نماینده گان موسسات امارتی، کارکنان صحی و نماینده گان سازمان‌های کمک کننده برگزار شد.

مولوی شیخ میر«صدام» رئیس صحت‌عامه فراه، در سخنرانی خود گفت: که با حمایت مالی یونیسف و همکاری تخنیکی موسسه JAC، به واکسیناتوران تازه استخدام شده برای بیست مرکز صحی این ولایت که سیمینار آموزشی را با موفقیت به پایان رسانیدند، یک عراده موترسایکل و یک تصدیق نامه داده شده است.

وی، ابراز امیدواری کرد که، با کمک این موتر سایکل‌ها، اطفال مناطق دورافتاده از حق واکسیناسیون برخوردار شوند و چالش های موجود در زمینه واکسیناسیون تا حد زیادی کاهش یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۷
Background image

داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش از شفاخانه ملی و تخصصی صدری ابن‌سینا نظارت نمودند

وی در جریان این نظارت، از بخش‌های مختلف تشخیصی، تداوی و اداری شفاخانه دیدار نمود، از بیماران عیادت کرد، روند ارائه خدمات صحی و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار داد و به‌منظور بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

پروژه ترمیم اساسی مراکز صحی ولایت پنجشیر به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی آغاز شد

این پروژه از سوی مؤسسه مووف، همکار وزارت صحت‌عامه، تطبیق می‌شود که در چارچوب آن، مراکز صحی مرکز بازارک و هفت ولسوالی ولایت پنجشیر به‌گونه اساسی ترمیم خواهند شد.

هدف از اجرای این پروژه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

BACK TO NEWS