وزیر صحت‌عامه با رئیس اداره یونیسف در افغانستان در دفتر کارش دیدارکرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۱۶:۱
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با داکتر تاج الدین آویلا رئیس اداره یونیسف در افغانستان و هیآت همراه شان در دفتر کارش دیدارکرد.

در این نشست که شماری از رییسان ولایتی این وزارت نیز حضور داشتند، ارزیابی خدمات  صحی موسسات تطبیق کننده، بهبود کیفیت خدمات صحی، ارسال به موقع ادویه به شفاخانه ها و تقویت سیستم صحی افغانستان مورد بحث قرار گرفت.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، بر ارزیابی و شفافیت  و نظارت معیاری مشترک عرضه خدمات صحی موسسات تطبیق کننده در ولایات کشور تاکید کرد و از مسوولان  اداره یونیسف خواست تا تجهیزات طبی و ادویه لازم را به وقت معین آن در اختیار شفاخانه ها قرار دهند و در مورد بهبود کیفیت خدمات صحی توجه بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۴:۱۷
Background image

برنامه سه‌روزه آموزشی «مدیریت خطر و بحران در زنجیره تأمین مواد غذایی» آغاز گردید

این برنامه از سوی ریاست تحلیل خطر و سرویلانس مواد غذایی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان، برای ۴۰ تن از کارمندان ریاست‌های تحلیل خطر و سرویلانس مواد غذایی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲
Background image

وزارت صحت‌عامه و ICRC در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی گفتگو کردند

مفتی عبدالقـدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، با نماینده‌گان تخنیکی مؤسسه ICRC نشستی را در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی برگزار کرد.

در این نشست، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۷
Background image

پروسه آفر گشایی قرارداد بازسازی شفاخانه حوزوی میرویس ولایت قندهار برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده گان ریاست‌های تدارکات، امور اداری و هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه و شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان این پروسه اعلام نمودند که روند. . .

BACK TO NEWS