ورکشاپ دو روزه به خاطر حل مشکلات موجود در ارایه خدمات صحی، از طرف ریاست عمومی طب معالجوی وزارت صحتعامه برای ۵۰ تن از متخصصین برگزار گردید

این ورکشاپ که در تالار انستیتیوت غضنفر برگزار گردید، در مراسم افتتاحیه آن، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحتعامه و یک تعداد از رئيسان مرکزی این وزارت اشتراک داشتند.
محترم معین مولوی عبدالولی حقانی، برگزاری این ورکشاپ را گامی مهمی در بخش بهبود خدمات صحی در کشور دانسته گفت: ما تلاش میکنیم تا نظریات و پیشنهادات متخصصین را در تصمیم گیری های آینده در نظر گرفته و با اقدامات عملی خدمات صحی را برای مردم موثرتر و قابل دسترس بسازیم.
قابل یاد آوری است که ریاست عمومی طب معالجوی به خاطر بررسی و حل چالشهای موجود در بخش خدمات صحی این ورکشاپ را با حضور ۵۰ تن از متخصصین مرکز و ولایات کشور برگزار کرد.
هدف این ورکشاپ تبادل نظریات، تحلیل مشکلات پیشنهادات به خاطر راه حل های عملی برای بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی بود که در آن مسایل مهمی مانند، کمبود امکانات، تدارکات، هماهنگی بین نهاد های صحی و ارتقاء ظرفیت کارمندان مورد بحث قرار گرفت.