نظارت از سکتور خصوصی در ولایت هرات

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۴:۲۵
MOPH

تیم نظارت ریاست صحت‌عامه هرات با رهبری مولوی محمد طالب شاهد رئیس صحت عامه این ولایت و اعضای تیم PHO از مرکز صحی محبس دیدن نمودند در این دیدار ‌نکات قابل اصلاح یاد داشت گردید و On-the-Job training برای پرسونل مرکز صحی نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۵۵
Background image

وزیر صحت‌عامه از شفاخانه موقت زلزله‌زده‌گان در خاص کونر دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در پایگاه نظامی ولسوالی خاص ولایت کونر، از روند ارائه خدمات صحی به بیماران آسیب‌دیده‌گان زلزله اخیر در شفاخانه موقت که تازه از طرف وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا در جریان سفرش به ولایت کنر نشست‌های مختلفی را با مسوولان چین، یونیسف و نهاد های همکار در بخش صحت برگزار کرد

این نشست ها به خاطر عرضه خدمات صحی بهتر به آسیب‌دیده‌گان زلزله برگزار شد، که در آن از مسوولان نهادهای همکار خواسته شد تا در این روزهای دشوار، خدمات صحی را به مردم آسیب‌دیده ارائه کرده و. . .

BACK TO NEWS